1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kuba.w93, Sierpień 14, 2008.

  1. kuba.w93

    kuba.w93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam taki problem. Parę miesięcy temu ściągnąłem Assassina mojemu kumplowi na jego XBOX'a 360. Gierka działała, wszystko było w porządku. Niedawno ja nabyłem maszynkę od Microsoftu i nie miałem problemu z żadną grą oprócz tego Assassina, którego ściągnąłem kumplowi. Mianowicie u niego gra nadal działa, u mnie - nie. :-\ Kiedy włączam grę konsola mieli i zacina się. Myślałem z początku, że nie ma patchy i że kumpel po prostu ma eXtreme, ale zrobiłem obraz, odpaliłem XDVDMulleterBeta9.7 i sprawdziłem. O dziwo "iXtreme Compatible" zaznaczone. Kreon bug'a też nie posiada, więc płytka w teorii powinna śmigać. Dlaczego więc nie chce?? Liczę na w miarę szybką odpowiedź jak włączyć tę grę, bo zależy mi na niej a nie chce mi się ściągać jeszcze raz, bo to trwa baardzo dłuugo.

    Moja konsolka to XBOX360 Premium (nowy), napęd Benq, ixtreme 1,41; o konsolce kumpla wiem tylko, że Arcade, nie wiem jaki napęd; płyta z Assassinem to Philips i nie jest porysowana

    Proszę o jakąkolwiek radę, z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

    Problem napędu. Benq maja problemy z Assasinem, spróbuj zostawić płytkę w napędzie nawet jak masz czarny ekran - może się załaduje po kilku minutach. Ja mam Benq i mi tą grę czyta ale kolega ma ten sam problem co ty. Z kolei nie słyszałem żeby był problem z innymi napędami.
     
  4. kuba.w93

    kuba.w93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

    Kurde. Spróbuje poczekać, ale dziwne, że nie włącza gry. Jak w dashu włączam taki "myk", że pokazuje mi w jakie gry grałem to normalnie jest pokazany Assassin's Creed i 0 osiągnięć :-\ Tak jakbym tylko włączył i wyłączył grę. Czyli "widzi", że to Assassin, ale nie może włączyć. A ty calis na jakiej masz płycie nagrane?? Ktoś jeszcze jakieś propozycje ma??

    Pozdro
     
  5. seba660

    seba660 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Odp: Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

    Mialem ten sam problem(mam naped Benq), musisz poczekac tak z 3-5minut i bedzie dzialalo.
     
  6. kuba.w93

    kuba.w93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

    Heh :) Cierpliwość. Tylko tego mi brakowało. Włożyłem płytce i ... wyszedłem z pokoju . a konsolka zaczęła mielić. Po chwili (parę minut) wracam i JEST!! :D

    Dzięki za radę, myślałem, że sobie nie pogram :p

    Pozdro ;)

    EDIT: Gra jest świetna, a na dodatek teraz włącza się normalnie i nie muszę tak długo czekać :p
    Jeszcze raz dzięki za radę chłopaki ;)
     
  7. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assassin's Creed - nie chce się włączyć, pomożecie??

    spoko :) ENJOY !
     
Wczytywanie...

Poleć forum