1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed PL- problem z 4 blokiem pamięci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomal432, Lipiec 4, 2010.

  1. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszedłem w czwarty blok pamięci i dostałem zlecenia na 3 kolesi i po wejściu do biura i dyskusji o celach, omawiane dzielnice się nie odblokowują. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Musisz isc w obszar nie odblokowany i zdobyc punkt obserwacyjny i sie odblokuje :)
     
  4. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie, gdy próbuję wejść, to mnie zatrzymuje (jest taka niebieska bariera)
     
  5. Dawek

    Dawek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdz czy moze jest jakas droga okrezna ? sprawdz ; )
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    To może z drugiej strony spróbuj,niemożliwe że cała wieża jest tą barierą osłonięta.
     
  7. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może wchodzisz do nie tej dzielnicy?
     
  8. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już nie trzeba, samo się naprawiło (miałem to dopisać już wczoraj, ale net siadł).
     
Wczytywanie...

Poleć forum