1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed Pl problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafii045, Grudzień 2, 2010.

  1. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam assassins creed brotherhood w języku polskim problem polega na tym że ABX nie daje rady mi wgrać AP25
    i z tego powodu mam czarny ekran mam też w języku angielskim i mi śmiga a pl robię tym samym sposobem co ang proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiesz co to kropka i przecinek? napisz to normalnie bo nic nie rozumiem. gdzie masz ten czarny ekran? ok torche zrozumaiem :_ wersje pl masz od szopasquad?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak masz wersje od szopasquad to ABGX go nie spatch*je bo nie ma patcha do tej wersji...
     
  5. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde a da rade spolszczyc angilika ?
     
  6. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A dopisze że assassina pl mam russsound
     
  7. godofwar51

    godofwar51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wersja od russound powinna dzialac wiec nie wiem..
     
  8. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam napisane ap 25......i coś tam onilne na żółto
     
  9. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersja RUSSOUND też nie działa na LT+. http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/spolszczenie-ac-b-global-dziala-na-lt-74395.html tu masz sposób jak przerobić anglika na PL tak żeby działało. Tylko trzeba posiadać dwie wersje gry. GLOBAL i RUSSOUND ew. SZOPASQUAD. Zresztą gdzieś w necie znalazłem do ściągnięcia gotowy obraz w którym nic nie trzeba kombinować. Nagrywasz i grasz. Ten obraz jest w PL oczywiście
     
  10. Zielovsky

    Zielovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezus Maria, ludzie czytajcie trochę od groma jest tego typu informacji na forum. Nie, nie będzie Ci działać, bo ta gra nie ma patcha AP 2.5
    Chyba że chodzi Ci o wstawkę na samym dole. W takim razie, jeśli gra jest faktycznie taka jak w opisie to pójdzie. Tylko musisz mieć LT+.
     
Wczytywanie...

Poleć forum