1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed PL problem :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dafiorxd, Kwiecień 4, 2011.

  1. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc problem jest taki: Mam assassins creed po polsku ,uruchamia się normalnie a kiedy ładuje sie
    szkolenie animusa (taka pustka) wyskakuje że nie może odczytać płyty.Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Oryginał, czy pirat?
     
  4. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    płyta może porysowana.
    Podaj nr dasha i przeróbkę.
    A tak w ogóle to assasin 1?
     
  6. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta verbatim nowiutka nieporysowana dash najnowszy przeróbka lt +
    Tak to assassin 1
     
  7. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    przy jakiej prędkości nagrywałeś? i daj raport z abgxa najlepiej
     
  8. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    z jakiej strony jeszcze pobierałeś bo wg mnie log wygląda poprawnie.
     
  10. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z chomikuj pobierałem
     
  11. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaraz zaraz teraz przyjrzałem się logowi i z tego co jest tam napisane na samej
    górze wynika że chyba plik dvd jest zły ale został naprawiony.
    Jak bede miał płyty to spróbuje jeszcze raz może sie uda
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj jeszcze raz bo ten dvd zostal naprawiony...i bardzo wolno nagraj...nic nie rób podczas nagrywania na kompie żeby bufor był pełny
     
  13. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    za duza prędkość, za wasze robie 2.4x i nigdy nie mialem problemu, wolno idzie ale masz pewnosc ze obraz dobrze ci sie nagra.
     
  15. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. krugerandek

    krugerandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Pobralem wczoraj z xbox-sky Asasina 1 PL i w czasie wypakowywania wyskakuje blad. Czy moze ktos podac inny link do sciagniecia tej starszej juz gierki przez torrenta? z gory dziekuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum