1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed problem dotyczący wczytywania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vasemir, Lipiec 4, 2011.

  1. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój problem dotyczy sytuacji zaraz po rozpoczęciu gry, ukończeniu szkolenia i pierwszej misji. Otóż ładowanie danych trwa w nieskonczoność, bohater stoi na ekranie wczytywania, mogę się nim ruszać ale
    mimo wszystko następna lokacja nie jest wczytywana. Gra jest zainstalowana na dysku, próbowałem restartować ale nic to nie daje. Czy istnieje jakiś sposób aby rozwiązać ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    odpal gre z plyty i zobacz czy problem sie powtarza.
     
  4. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety ale ciągle to samo
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    pirat czy oryginał?
     
  6. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pirat, chodź to dziwne bo wszystko inne działa u mnie bez problemów
     
  7. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    przeleć abgx'em i wypal na nowo :) musi działać
     
  8. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mimo wszystko dalej ten problem nie ustępuje, kupię w takim razie oryginał, gorzej jak nawet on nie będzie chodził :D
     
  9. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    hmm nie wiem czy to coś da ale wyczyść cache z dysku
    Kod:
    Aby to zrobić należy:
    
    Wejść do zakładki SYSTEM, a następnie najechać na ikonę HDD i wcisnąć kombinację: Y, X, X, LB, RB, X, X
    Powinno wyskoczyć pytanie "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices ?", które należy zatwierdzić.
    źródło: forum ;)
    hmm jak masz najnowszy dash to tam już jest opcja chyba wyczyść cache
     
  10. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem rozwiązany, podłączyłem pendrive'a do konsoli, przeniosłem save'a z dysku do niego, odpaliłem gre i wybrałem pamięc przenośną zamiast dysku, w ten sposób gra chodzi jakimś cudem bez problemu :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum