1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Revelations problem z instalacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cisekraz, Listopad 16, 2011.

  1. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam. Nie moglem znalezc tego nigdzie na forum. Posiadam wersje Assassins Creed Revelations XBOX360-COMPLEX. Po nagraniu plyty za pierwszym razem istalacja na dysk wywalila mi sie na 49%. Nagralem druga plyte i tym razem wysypuje sie przy 51%. Gre da sie odpalic z plyty ale za kazdym razem wychodzi do dasha w tym samym miejscu(na poczatku misji w Turcji). Uzywam Clonecd i plytki Verbatim. Mial ktos juz taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabezpieczenie XGD3? :C a jaka nagrywarka nagrales?
     
  4. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    nagrywarka bez lt-max. nie wiem jaki model bo wszystko nagrywam na laptopie. Skyrim smiga az milo. podobny problem mialem z instalacja 2. plyty do forza 4 i battlefield 3. tez wywalalo podczas instalacji
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    tez tak miałem tylko że mój problem polegał na tym że ruszałem laptopem podczas nagrywania i jak położyłem nieruchomo na biurku to się nagrywało bez problemu
    ale raczej stawiałbym że coś z laserem w nagrywarce szwankuje :/
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    potrzebna jest nagrywarka z LT MAX czy tak trudno zrozumieć? wywala błąd bo źle nagrywa a płytki nie mają nic do tego !!!
     
  8. ridek

    ridek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Powiem tak. nagrywam gry na laptopie SONY VAIO z nagrywarka MATSHITA BD-MLT UJ230AS. Wszystkie gry narazie puki co smigaja i sie instaluja oprócz Skyrim The Elder Scrolls V PL (ale to juz rzekomo inna bajka). Wczoraj po nagraniu Assassins Creed Revelation gra sie nie zainstalowala ale normalnie uruchomila z plyty. Dzis gra sie zainstalowala poprawnie z tej samej plyty (może czary). Tak wiec reasumujac z ta nagrywarka LT MAX nic do tego nie ma. nagrywam na plytkach VAKOSS DL+.
     
  9. arcist

    arcist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze duzo ludzi pisze i pisze o tym wszystkim,a nikt tak naprwde sie niewypowie wlasciwie,sam czekam na taka wypowiedz,poniewaz tez juz spalilem 3 plytki na Batmana i Ace combat.....niewiem czy potrzebny jest dashboard 13604 ? Aby w nie grac,czy faktycznie nagrywarka z flashem ? Inni znow pisza o layerbreaku,zglupiec mozna heh.....wszystkie gry mi chodza wlasnie do Batmana,zastanawiam sie nad updatem dasha,pomozecie cos ? Jakies konkretne opinie ?
     
  10. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Nie wiem jak wam, ja nagrywam na lapie Acer'a plyty Verbatimki z prędkością max przez CloneCD i w żadnej grze jeszcze nie miałem problemu z instalacja gry na dysku. Gearsy 3, Forza 4, Batman: AC, Assassins Creed Revelations, Skyrim, Saints Row The Third, Ace Combat itd.. Kazda z tym XGD3. Jakos problemu nie mam z tym i zadnej jak na razie specjalnej nagrywarki nie potrzebuje ; )
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak ściągnąłem wersje PL z torrentów od użytkownika: dawid_gruzin i polecam! Gra ma polskie napisy i instaluje się bez problemu, podobno była jakaś wersja w necie która nie instaluje się na dysku z dopiskiem SRT się instaluje bez problemów.
     
  12. arcist

    arcist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wonetoo napisz jakiego masz dasha ?
     
  13. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    @arcist
    Posiadam dasha 13604
     
  14. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nie łatwiej napisać, że wersja SRT... A nie chrzanić głupot, że potrzebny LT-MAX. Wina może leżeć jedynie po stronie nagrywarki w komputerze jak coś nie tak jest. Jeszcze 100lat przed XGD3, jak nie mieliście jeszcze xboxa, to były problemy na niektórych nagrywarkach, nie bez powodu ludzie kupowali pioniery.
     
  15. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja powiem ze nagrywam nagrywarka na laptopie przez Clone CD i zawsze nagrywam w 100% bez problemu smiga
     
  16. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Wypalilem imgburnem i dziala z plytki ale na dysk dalej sie nie instaluje. Przynajmniej da sie pograc, malo braklo a za plytki bym wyrzucil tyle co za oryginal:)
     
  17. Ninja72

    Ninja72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf
    Wpierw potraktuj grę nowym ABGX,pozniej zastosuj sie do tutka i nie zapomnij zmienić book change.
    Nagrywam na lapku z normalna nagrywarka i buja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum