1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Revelations [RF]

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez djploki, Listopad 10, 2011.

  1. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    http://www.videogamecentral.com/pro...0-assassins-creed-revelations__13177_zoom.jpg

    XGD3, Region Free,0800v3 rip

    Już jest !

    Być może jest język polski,ale to dopiero sprawdzę po ściągnieciu.

    Jak sam tytuł wskazuje podejrzewam,że będzie rewelacja :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
  5. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Niestety raczej ani to ani COMPLEX nie zawierają PL i czeka nas przykre czekanie na SRT lub RUSSOUND jak rok temu to miało miejsce...
     
  6. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z xbox360iso:

    Region: Free
    XGD3
    Languages Spoken: English, French, Spanish, German, Italian
    Languages Subtitles: English, French, Spanish, German, Italian, Dutch,Danish, Norwegian, Swedish, Portugese

    Także... no goł senjior
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No cóż.Zagram po angielsku.Język znam :)
     
  9. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Też język znam ale PL to PL wiadomo...
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czuje się jak na exsite.pl. Tam tylko takie komentarze można spotkać. Pl to PL wiadomo, a ENG to ENG, wiadomo
     
  11. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    a taka wstawka PL to kiedy sie pojawi (o ile w ogole) ? :) Jezyk znam, ale nie ma to jak PL :))
     
  12. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pojawi się pewnie w dniu premiery w polsce:)
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    eee to sie narazie nie bede spieszyl, gierka mi nie ucieknie a w dniu premiery to i tak za dobrze :)
     
  14. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a wiadomo cos czy gra ma zabezpieczenia civ czy jeszcze cichosza ?
     
  15. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ja zaraz wypalam, 98% na dysku wersji od Complex...
    Dłużej już czekać nie zniose:D
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak jak myślałem-gra rewelacja.Pograłbym jeszcze,ale trzeba się przespać:)
     
  17. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    1 koleś na forum Torrentowym ponoć ma hmm może wstawi ;]
     
  18. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam !
    Już od długiego czasu mam konsolę ale od bardzo dawna nie jestem w temacie. Z tego co pamiętam to mam wgranego iXtreme 1.6 (tak mi się wydaje, napewno mam wersję tą przy której wyszło activate.iso) i zapragnąłem zagrać w najnowszego AC. Problem w tym że nie wiem czy mi odpali. Z tego co wyczytałem muszę nagrać płytkę z innym layerbreakiem, ale czy jest konieczność zmiany flasha ? Od razu mówię że nie gram online od czasu kiedy wiem że mam flagę na konsoli :D
    Rozumiem że jeżeli nagram AC ze starym layerbreakiem to gra wcale nie odpali, nawet na nowym flashu ? Jeżeli już ktoś wypalił to jakim programem ? Bo widzę że są podzielone opinie.
     
  19. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jesli chodzi ci o ac revelations to musisz miec najnowsza przerobke lt 2.0 inaczej gra nie ruszy
     
  20. WodaPL

    WodaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągam COMPLEX która waży 8.16 GB i mnie bardzo to niepokoi :] Ktoś wypalał? Są wersje zripowane na necie?
     
  21. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a coz cie takiego niepokoi wszystkie gry z xgd 3 maja ponad 8gb :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum