1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Revelations

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pecik94, Listopad 13, 2011.

  1. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest juz wersja polska tej gry do pobrania ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    EDYTOWANE


    Palnąłem takiego babola że będzie mi wstyd przez najbliższy tydzień.
    Przepraszam za zamieszanie, myślałem ze piszę posta w temacie Elder Scroll Skyrim

    a polska wersja gry Assassins Creed Revelation już oczywiście jest !
     
  4. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to nie będzie wersja Polska?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Są już wstawki po Polsku. Ja pobieram wstawke z dzisiaj z 10:17 czyli ona mi nie zainstaluje się na dysku ??
     
  6. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie na czym to polega i po co instalowac jej na dysk ?
     
  7. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po to by naped nie chodzil caly czas ;)
     
  8. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra a jak sie bedzie nazywac ta nowa wersja ?
     
  9. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dobra to jak sie nazywa ta dobra polska wersja gry ? Od SRT ?>
     
  10. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Assassins Creed: Revelations (2011) PL.XBOX360-SRT
     
  11. pepesza

    pepesza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    no to sobie pogramy, bo na to czekałem :)
     
  12. TeoMateo

    TeoMateo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Właśnie ściągnąłem tą grę i zabierałem się do nagrania clone'm(mam najnowszą wersję) i wyskakuje komunikat że plik jest zbyt dużo dla CD(używam płyt Verbatim oczywiście) zaznaczam opcję "zapisuj aż do osiągnięcia końca tego medium" i wyskakuje mi błąd że zapis nie powiódł się...Proszę o szybką pomoc..bo nie mogę się doczekać kiedy już zagram w tą grę! .
    P.s. moze być to wina mojej nagrywarki? bo do najnowszych ona nie należy...(lg nie wiem jaki model)
     
  13. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prawdopodobnie wina nagrywarki, u mnie ten sam problem, również przy nagrywarce LG, spróbuj imgburn wybierz opcję trucate, i nagraj płyte, u mnie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum