1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Revelations

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzesiek667, Grudzień 10, 2011.

  1. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Serdecznie. Mam Problem z Assassinem Creed Revelations . Mam przeróbkę iXtreme LT + 2.0. a dokładniej tak jak próbuje włączyć przez chwile muli płytę i wyskakuje Nierozpoznana płyta. U mojego kolegi działa mam dashboard 2.0.13599.0. na live grałem z rok temu. Mogła mnie dopaść cicha aktualizacja czy coś z napędem.:mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Littbarski

    Littbarski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    UK
    Wygląda na cichą aktualizację, ale spróbuj jeszcze z innymi grami XGD3.
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    ja tak mam po przeróbce - stare gry z ap 2.5 nie działają i pisze ten sam komunikat. Może warto włożyć do abgx obraz płyty i wypalić ponownie?
     
  5. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    COD WM 3,battlefield 3, fifa 12 normalnie działają a z tych starych działa FIFA 11,black OPS działają a Saints row the third i Assassin nie chodzą
     
  6. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Niewiesz co mówisz wiec lepiej nie radz innym co maja robić

    Abgx nie obsługuje narazie XGD3 niedługo powinien wyjsc nowy wtedy powinno byc ok

    Źle nagrana płyta, słabej jakości płyta, bądz problemy z laserem, no albo zły obraz ISO jaki dash i czym nagrywasz
     
  7. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyty Verbatim dash w konsoli mam 2.0.13599.0 nagrywam clonecd dajcie jakąś strone z grami na xboxa
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jkaby była to wina lasera to inne gry także by nie odpalały stawiam na zły obraz gier
     
  9. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    probuj do skra sie nie instaluje:/utku, mi sie udalo za 3cim razem nagrac dopiero a i tak moge grac tylko z plyty. gra sie nie instaluje na dysku:/
     
  10. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    e jak ściągnę WWE 12 to pokaże mi aktualizacja ? ty wyżej co ty napisałeś bo nie mogę się doczytać
     
  11. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Udało mi się nagrać dopiero za trzecim razem płytę, która i tak się nie chce zainstalować na dysk(wywala przy 52% instalacji). Wczoraj trochę pograłem i się okazuje, że nawet jak gram z płyty to wywala mi w pewnym momencie grę. Spróbuję z wersją PL jeszcze. Dam znać.
     
  12. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    ok wersja Assassins Creed Revelations XBOX360-COMPLEX nie chciala mi sie instalowac i wywalalo mi do dasha. nagralem imgburnem wersje Assassins Creed Revelations PL XBOX360-SRT i gra sie instaluje i wyglada na to ze jest w porzadku. moze to jest problem. pozdrawiam
     
  13. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cisekraz a WWE 12 jak nagram i włączę to mi się pokaże aktualizacja ??
     
  14. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
  15. quba1992

    quba1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki ze trochę odświeżam temat, ale mam podobny problem
    wiec nagrałem Assassin's Creed: Revelations PL Wydanie SRT (Sky Rip Team).
    tylko gdy wkładam gierkę do napędu jest tylko napis zagraj w grę, nie mogę wejść do panelu "wiecej informacji" aby zainstalować grę na dysku wiec pozostaje mi tylko nacisnąć przycisk A (zaakceptować) ale to nic nie daje wyskakuje ze płytka zarysowana i należny przetrzeć szmatka.
    Mam LT+ 2.0 gry typu skyrim/batlefield3 mi chodzą nagrywałem je na tej samej nagrywarce tym samym sposobem, i nie logowałem się na live.
    jakieś pomysły ?:S
     
  16. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zobaczę jak nagram Assassin's Creed Revelations SRT i dam znać bo narazie nie mam płyt i dam znać
     
  17. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Assassin's Creed Revelations SRT i działa
     
  18. MixMedia

    MixMedia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może lepiej byłoby z dysku,u mnie też czasem występują problemu jak gram z płyty,szczególnie jeżeli jest źle nagrana.
     
  19. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Saints Row Działa assassin działa problem rozwiązany...

    Temat Do zamknięcia
     
  20. ramzes1230

    ramzes1230 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem sciagnolem gre assassins cred revelations i po
    odpaleniu gry w xboxie wyskakuje komunikat ze gra wymaga aktualizacji ktora nie zostala odnaleziona
    co mam zrobic pomozci
     
  21. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jaka przeróbka, jaki dash? Najlepiej gdybyś wgrał nowego dasha i przerobił na lt3.0

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum