1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Assassins Creed Rogue (2014) RF XBOX360-ANGELiCFTP

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 6, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Assassins.Creed.Rogue.RF.XBOX360-ANGELiCFTP
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    PL? Skąd masz takie info

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Abgx pokazuje jezyk archivementów

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
  6. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    siemka

    czy to na pewno PL ?
     
  7. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdzone, jest PL
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Civ or not Civ?. Ps. Seth wez sie odczep ;D
     
  9. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Instaluje sie Wam na dysk ? U mnie mieli z plyty, a jak chcialem zainstalowac na hdd, to wyskakuje po kilku procentach, przeczysc plyte szmatka.
    LT 3.0 Verbatim OPC x4 + ihas.
     
  10. bigone

    bigone Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam to samo. Nie istaluje sie na dysk. Wyskakuje komunikat o szmatce dokladnie po 9% instalacji. Nagrywane ihas rev b
     
  11. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie to samo nagrywane ihasem 2 razy na plyte i lipa
     
  12. bigone

    bigone Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tez nagralem drugi raz. Instalacja zatrzymuje sie dokladnie w tym samym miejscu ( 9% ). Wyglada ze ta wstawka dostanie nuka. Treba poczekac na inna wersje.
     
  13. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale weryfikacje przechodzi wiec byc moze tylko na hdd nie mozna nagrac
     
  14. bigone

    bigone Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Weryfikacje przechodzi przy nagrywaniu na Pc. W bazie abx ten obraz jest niezweryfikowany. Konsola rowniez pozwala na instalacje. Tylko cos jest z samym obrazem. Narazie mysle ze mozna grac z plyty oczywiscie offline
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    to samo IHAS+lt3 i gra nie instaluje się na hdd 9% i lipa
     
  16. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    100% Instalacji. Nagrywane ihasem 124D.
     
  17. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też 9% i ściereczka. zauważył ktoś że audio również przerywa muzyka, głos?
     
  18. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie. U mnie wszystko dziala bardzo dobrze.
     
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    @up
    na RGH JTAGu działa ale na lt3 nie bo obraz jest zrypany i nie da sie zainstalować go na hdd
     
  20. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nic nie jest zrypane. Mi sie wypalilo i zainstalowalo bez problemu. Jestem jak narazie w 3 sekwencji.
     
  21. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale nie chodzi nam o instalacje danych 1gb tylko o instalacje całej gry w dashboardzie xa żeby ngra leciała z hdd a nie z warczącego napędu!
     
Wczytywanie...

Poleć forum