1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Assassin's Creed Rogue (2014) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 7, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Assassins.Creed.Rogue.XBOX360-iMARS
     
    Damian Kolber, dysek i Wisnia617 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersja iMARS instaluje sie w 100 % na HDD.

    Wysłane z mojego SM-910C przy użyciu Tapatalka
     
  4. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Uff... dobrze wiedzieć :D, oczywiście wersja iMars też jest z polskimi napisami ?
     
  5. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak.

    Wysłane z mojego SM-910C przy użyciu Tapatalka
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1697
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Czyli rozumie, że przy RGH to obojętnie czy te wydanie czy Imars? Bo jeszcze nie grałem i teraz nie wiem czy zaopatrywać się w IMARS.
     
  7. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Dla pewności możesz w iMARS.
     
  8. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Również potwierdzam wstawka od IMARS działa elegancko, instaluje się na dysku w 100%. Nagrałem zwykłą nagrywarką trick z mp3 i gra gitara ;)
     
  9. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    No jutro dam znać jak wypalę, bo jutro dopiero będę miał i zobaczę, będę wypalał na Verbatim'ce Ihasem i jakie ustawienia zalecacie ? może być prędkość x4 i OPC włączone ?
     
  10. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Tak :)
     
  11. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    Witam a ja mam problem, otóż wypaliłem tego assassin'a rogue wersja imars i gra się instaluje na HDD i wywala "płyta nie obsługiwana" co może być ?
     
  12. sebastian775c

    sebastian775c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z odpaleniem gry, jak widze inni mają podobny problem.Widać miniaturę,gra się załącza,ładuje, instaluje po czym zawiesza konsole. Nagrywałem img burnem z opcją truncate. W abgxie topologia ładnie się dograła jednak wypisywało na żółto cos z formatem xex w czym się za bardzo nie orientuje a być może to jest przyczyną problemu. Proszę o pomoc
     
  13. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przepuściłeś przez abx360?
     
  14. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja przepuściłem a problem nadal jest. Jakieś rady?
     
  15. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    Witam mi wywala w abgx taki błąd :
    [​IMG]

    Co robić ???
     
  16. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie wiem czy to coś da ale wejdz w właściwości wstawki ( no czyli pliku assasina rogue) wciśnij prawy > właściwości > i odznacz tylko do odczytu (jeżeli jest zaznaczone). Jeśli nie to nie mam pojęcia bo z bazą ci łączy fixa masz wgranego. Być może wstawka zła albo złe ustawienia abgx. Ustawiłeś je z poradnika z naszego forum ?
     
  17. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    Ok dzięki, problem rozwiązany, odznaczyłem "tylko do odczytu i poszło wszystko" i wkońcu mogę popykać w rogue :)
     
  18. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie ma za co :) Dużo wstawek teraz tak ma i trzeba to odznaczac np cod najnowszy też musiałem odznaczyć.
     
  19. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmm.. u mnie nie jest i nie było to zaznaczone i wywala błąd podczas próby uruchomienia..
     
  20. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Może złe ustawienia w abgx wszystko masz na zielono fixa masz wgranego ?
     
  21. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy gdy wyskakuję mi na czerwono topology data is blank a reszta jest ok to wypalać??
     
Wczytywanie...

Poleć forum