1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Rogue Trainer Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalk15, Listopad 9, 2014.

  1. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pobrałem trainer do gry Assassins Creed Rogue. Скачать файл assasun rogue v1.rar. Скачать бесплатно и йоС регистрации с TurboBit.net. Ale niestety mi nie działa podczas uruchomienia launch.trainer.xex pokazuje trainer installed success ale wyrzuca mnie do nxe i pisze nie mozna uruchomic gry pobierz jeszcze raz,i trainer nie dziala w grze jakiejs pomysły panowie co mozna z tym zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Jakby co to sie wrzuca go do folderu z grą i uruchamiasz go. Gra z automatu powinna się włączyć. Ten trainer nie jest w pełni działający.
     
  4. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki a nie wiesz gdzie mozna znalezc w pelni dzialajacy trainer ?
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Masz u wujka goo.... :)
     
  6. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie nigdzie nie moge znalezc w pelni dzialajace moglibyscie mi dac linka :)
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ja też nie znalazłem działającego :D
     
  8. krzysztof

    krzysztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia, Poland
  9. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystkie chacki ci działają na nim ?
     
  10. krzysztof

    krzysztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    U mnie działają wczoraj sprawdzałem jak by ci nie działało to mam jeszcze jedną wersie
     
  11. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie działa po odpaleniu sie czarnego ekranu pokazuje ze trainer sie zaladowal lecz wywala mnie do nxe i nie mozna uruchomic gry pobierz jeszcze raz nie wiem odczego to moze byc :(
     
  12. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    2 post czytaj.
     
  13. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Siema mógł by mi ktoś na priv podesłać link z w pełni działającym trainerem bo te co mam to działa tylko good mode( nieśmiertelność).
     
    imvho lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum