1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nemir973, Styczeń 16, 2014.

  1. nemir973

    nemir973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam małe pytanko do uzytkowników, a mianowcie czy gra Assassin's Creed na xboxa była wydana w języku polskim, bo dostałem płytke od kolegi ale jest po angielsku. Niby na okładce są napisy po polsku i rosyjsku ale język w grze angielski.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Wg gry online jest całkowicie pl.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Język i lokalizację w ustawieniach konsoli masz PL ?
     
  5. nemir973

    nemir973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak mam w ustawieniach Pl właśnie sam się zdziwiłem że gra się odpaliła po angielsku, jest coś jeszce dziwnego - w zakładce gry Assassyn Creed jest pokazany jakby był ściągany przez konsolę a przecież instalowałem z płyty i w prawym górnym rogu na okładce powinienem mieć miniaturkę płyty a mam miniaturkę tak jakbym ściągał tą gre przez neta.Sam już nie wiem co jest jak ktos może pomóc to wielkie dzięki
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Może to nie jest oryginalna okładka do tej gry. Gra ukazała się w pełnej polskiej wersji - dubbing i napisy pl.
     
Wczytywanie...

Poleć forum