1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassin's creed

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Grajcar179, Styczeń 19, 2011.

  1. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam takie pytanie. Przeszedłem już grę ( cały czas znajduje się w pomieszczeniu, gdzie jest animus) i jak kontynuować zbieranie Achievementów? Jedyne co mogę zrobić, to jak wejdę do pokoju swojego to nacisnąć Y i po tym są napisy końcowe...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podejdź do animusa i wciśnij dowolny przycisk...
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Tak jak wyżej. Podchodzisz od strony okna do Animusa , na ekranie wyświetli Ci się informacja , wciskasz dowolny guzik i lądujesz w skórze Altaira.
     
  5. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak już wcześniej wpominałem, dostałem osiągnięcie, że ukończyłem grę i ten profesorek z tą facetką poszli gdzieś po rozmowia z tymi typkami za oknem. nie mogę wybrać żadnej komendy ani w animusie, ani nawet się przespać. gdy włącze sokoli wzrok to tylko jakieś znaki się pokazują i to tyle. a do animusa podchodziłem od każdej strony i nic.
     
  6. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Podejdź do pokoju, obejrzyj napisy powinno się zautosaveovać wyłącz x'a potem włącz i podejdź do animusa. Powinno zadziałać :)
     
  7. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    miałeś rację, wielkie dzięki :D!
     
  8. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Proszę bardzo :)
    Ja tak mam z większością gier. Gdy za długo grasz gra "zapomina" o tym że ma aktywować misję. Restart zawsze pomaga
     
Wczytywanie...

Poleć forum