1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasyn 2 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xonee, Maj 2, 2010.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siema jestem swiezak no ale to bedzie debilne to co napisze ;p mam Xboxa360 Elit z Xtream 1.61 pozyczylem od kolegi kilka gier wszystkie dzialaja (musialem najpier updatowac dashborda bo gry nie dzialaly) no i wsadzam assasyna 2 do napedu odpalam gre daje new game i tworze profil na dysku musze wpisac sobie nazwe no i akcpetuje zeby grac dalej no i stop zawiesza sie gra nic nie reaguje dopiero jak wyciagne plyte wszystko zaczyna sie ruszac kolega gra dziala tylko mi nie ;/ czemu tak sie dzieje moze mi ktos powiedziec ?


    /// Problem Rozwiązany wystarczylo wgrac najnowszego dashborda (myslalem ze mam wgranego najnowszego ale nie byl)
    wszystko smiga dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może z wawe coś nie tak. (nie wiem co czyta 1.61). A może twój napęd nie lubi pirackiej wersji AC2
     
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no wlasnie na 1.61 powinno kazde vave czytac :( i niewiem oco kaman tym bardziej ze menu gry dziala normlanie tylko jak tworze profil do grania sie sciana :/

    @ Novy66

    nie
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Grę masz zainstalowaną na HDD ?
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    jakby byl taki problem to gra by nie dzialala.

    Wez sprobuj odpalic gre z wyjetym dyskiem z konsoli, jesli sie nie zawiesi sprobuj gre zainstalowac na dysku - jesli sie zawiesi to zgraj profil na pendrive'a i graj bez dysku z odpalonym profilem z pendrive.

    P.S. Wnioskuje ze nie masz najnowszego dashboard'u to zainstaluj sobie zeby moc uzywac pendrive'ow jako pamiec xbox'a.

    Xbox 360 NXE Dashboard Update 2.0.9199.0 With Avatars Download - Digiex < tu masz nowy dash z awatarami.

    http://xboxforum.pl/ogolne-f71/aktu...fline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html Ogolne info - tam jest stary dash, nie sicagaj go, sciagnij ten co podalem wczesniej; to ma byc tylko wieksza instrukcja jakby co.
     
  7. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Adidas

    ojej niemam najnowszego dasha sciagnolem z tego linka co dales "Aktualizacja Dashboard - offline [2.0.8955.0+Avatar/UpdateSPY]" niemam teraz jak najnowszego dasha zainstlowac wiec jak gra nie bedzie dzialac to dopiero jutro dasha zainstaluje


    wlasnie instaluje gre na HDD ale nie rouzmie co napisales
    :p
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    HDD może się przyczyniać do zawiech, więc odłącz HDD i podłącz pena do konsoli oraz skonfiguruj go żeby xbox 360 widział go jako pamięć, utwórz profil i odpal assassin's creed 2. Jak pójdzie to coś z HDD.
     
  9. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no a wiec tak zainstalowalem gre na dysku i wogole nie dziala niechce sie odpalic
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Odłącz HDD i zrób tak jak wyżej napisałem :) Tylko musisz mieć najnowszego dasha.
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Sorry za to, torche zem skopcil to hehe, ale poprawielem praktycznie od razu i po prostu minelismy sie postami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum