1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Asssassin's Creed Brotherhood - unreadable disc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Psychol324, Kwiecień 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem, że to problem ap25 lecz AC II po abgxie i spatchowaniu do wave 3 wavepatcherem działał mi poprawnie a Brotherhood mi nie chce ruszyć, właśnie nie pamiętam czy jeszcze czegoś nie robiłem wcześniej z AC II by usunąć ap25 więc jeśli ktoś wie jak rozwiązać problem to niech napisze. Mam Liteona z przeróbką 1.60 chyba ale nie wiem na pewno, wiem tyle, że do wave 3 czyta, gra z tego Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL-[tracker.BTARENA.org] (download *******) - nie będę kradł linku jest.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dla AC II nie są sprawdzane wywołania AP25, natomiast dla AC:B są. Nie, nie ma możliwości by usunąć AP25, musisz wgrać iX LT+. Tak, masz oflagowaną konsolę.
     
  4. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    AC II nie ma AP2,5. ACB posiada już to zabezpieczenie i próbując odpalić tą grę bez LT+ oflagowałeś konsolę. Aby ruszyły Ci gry z AP2,5 musisz wgrać firmware LT+ albo 1,6(bodajże) i zrobić 3xdasz. Nie jestem pewien co do tego 1,6.
     
  5. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to mam 1.6, o co chodzi z tym 3xdasz? bo nie wiem a co do bana to już go mam i to od dawna więc mogą mi naskoczyć.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj lt+ bo skoro próbowales juz odpalić to pewnie zrobiles tez aktualizacje.....
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Psychol324:
    Jak masz NXE 2.0.9199.0 lub niższe możesz zaktualizować do 2.0.12416.0, tak aby nie wykonywał wywołań AP25. Możesz użyć do tego dowolnego firmwareu w napędzie. ([thread=73121]Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?[/thread])

    Ale jak słusznie zauważył !opeael2 zapewne już nie możesz zastosować tego sposobu. Możesz tylko zrobić aktualizacje do iX LT+.
     
  8. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    No tutaj zgadzam się z kolegami. Próbując odpalić ACB pewnie zaktualizowałeś dasha zostaje tylko wgranie LT+.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    i tak wgrać musisz bo niedługo każda gra bedzie miała ap...więc cię nie ominie
     
  10. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok dzięki za pomoc, mam niestety najnowszego dasha bo w Crysisa 2 grałem, można zamknąć.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum