1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assssin's Creed Brotherhood - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darkne$$, Grudzień 10, 2010.

  1. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Niedawno dowiedziałem się, że nowe gry nie będą działać bez aktualizacji xboxa (chyba dasha). Oddałem konsole do wgrania tego dasha i nowe gry (NFS:HP) działają. Pobrałem AC:B zainstalowałem tak jak każdą grę i gdy chcę ją uruchomić pojawia się problem. W interface głównym konsoli wybieram uruchom AC:B i włącza się czarny ekran. I tak bez przerwy, nic się nie wczytuje. I tutaj pytanie dlaczego tak jest skoro inne nowe gry działają bez zarzutów. Mam napęd odczytujący każdy Vave (chyba Benq nie wiem już dokładnie) i wcześniej nie spotykałem się z takim problemem. Konsole kupiłem w sierpniu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  4. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak by to powiedzieć. Jestem "zielony" w tych tematach więc gdybyś powiedział mi jak to sprawdzić to Ci odpowiem :)
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co piszesz masz LT+.

    Pamiętałeś o tym, że żeby gry z AP25 (NFS:HP . AC:B. Fable 3) działały na LT+ trzeba spaczować je przed nagraniem?
    Napisz jaką wersję AC:B ściągnołeś.
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz ja mam LT+ i dobry obraz ale czasami przy odpalaniu też mi się zdarza "czarny ekran" - spróbuj jeszcze raz odpalić grę i poczekać kilka sekund
     
  7. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Assassins_Creed_Brotherhood_[ENG]_[RF]_[XBOX360-GLoBAL][********.org]
    Taka jest nazwa torrenta więc chyba wersja Region Free.
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Globala trzeba spaczować, pewnie tego nie zrobiłeś...
     
  9. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mogę poprośić o jakiś Tut, link do programu, żeby znowu nie wtopić płytki bo jak wszyscy wiemy nie są tanie :)
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A w tym nowszym abgx też się poruszać tak jak w tutrioalu co link mi podałeś?
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chyba nie musisz nic przestawiać jak ściągniesz najnowsza wersje.
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Autofix level bodajże na 3 i ciśniesz ;)
     
  14. Darkne$$

    Darkne$$ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra to jutro sprawdze i wielkie dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum