1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ASUS DRW-24B5ST + C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damiano9991996, Luty 25, 2013.

  1. damiano9991996

    damiano9991996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć!
    Moja nagrywarka nie wyrabia z nagrywaniem gier na xboxa 360, więc postanowiła abdykować i na jej miejsce zamierzam kupić ASUSA DRW-24B5ST( tak,tak iHas najlepszy itd... ale 140zł na allegro to trochę za dużo). Więc jak się sprawdzi ta nagrywarka z połączeniem z C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15? Nie będzie żadnych problemów z nagrywaniem XGD3 i innych gier w 100%? Proszę o opinię wszystkich,ale najbardziej posiadaczy tej nagrywarki, jak u nich sprawuje się ta nagrywarka.
    Z góry dzięki :)

    PS.Jak nie ten dział to sorki,przenieście :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. damiano9991996

    damiano9991996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hmmmm... niby na liście jest,że działa to nie wiem...
    Ma ktoś tą nagrywarkę? Najpewniejsze źródło jeśli ktoś ma i wypala dzięki C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15.
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Daj sobie spokój z tym programem działa tylko na nagrywarkach ishas
     
  6. damiano9991996

    damiano9991996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli jakbym kupił Ihasa rewizja D to by działało z tym programem?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na forum pisali że najlepiej B i C z D jest różnie moim zdaniem rev b albo rób RGH jak masz możliwość
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Oszczędź sobie nerwów i zmarnowanych płyt.
    Lepiej kup iHAS 124B i wgraj do niego iXtremeBurnerMAX.
    Potem tylko odpowiednio skonfigurować IMGBurn i możesz palić na Verbatimach z 100% powodzeniem przy każdym nagraniu.

    Jeśli chcesz, to mam dwa rodzaje ustawień IMGBurn pod Verabatimy.
    W razie czego - PW do mnie. ; )
     
    1 osoba to lubi.
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najlepsze rozwiązanie chyba że microsoft znowu coś wymyśli i znowu kasa kasa i kabinacje
     
  10. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Tak sobie czytam i myślę może wam wszystkim podesłać ihasy B za darmo co?
    Toż przecież jest koszt połowy oryginału więc co to za płacz że drogie i wogóle?
    Kupuj albo wersje D i Verbatimy z payloadem, albo B lub klona z Asusa i nagrywajcie na czym wam się podoba wtedy.
     
  11. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja bym nie kupil ihasa za 140zl skoro kilka miesiecy temu mozna bylo kupic ihas 124-19b za 69 zl nowego :) widac ktos ladnie trzepie kase
     
  12. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    kolego prosta kalkulacja osobiście koło mnie w sklepie kupowałem za 70zł proline.pl a w tym momencie cena 130zł widza ze sprzed schodzi z dużym powodzeniem to i cena w górę...
     
  13. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja o tym wiem kolego dlatego pisze ze trzepia kase... wiec nie wiem po co mi to piszesz... ceny sprzetu skacza nawet bardzo ale bez przesady zeby cena wzrastala podwojnie w ciagu kilku miesiecy... ale mozna dorwac na allegro za 99 plus kw wiec nie ma co plakac
     
Wczytywanie...

Poleć forum