1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ATAPI dvd a dh20a4p

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez EGGstone, Styczeń 6, 2010.

  1. EGGstone

    EGGstone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Witam!.:p
    Jestem nowy i mam pytanie czy na mojej nagrywarce ATAPI DVD A dh20a4p będę mógł pomyślnie nagrać grę z neta ?
    Proszę o odpowiedz.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdź czy na nagrywarce na tym "panelu" z przodu kompa pisze DVD+R DL.
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jeżeli ma obsługę płyt dvd +r dl i zastosujesz się do zaleceń przy nagrywaniu. Zaktualizujesz FirmWare ,powyłączasz programy zresetujesz kompa przed nagrywaniem to powinno się nagrać. Nie wiem bo nie mogę znaleźć parametrów tej nagrywary.
     
  5. EGGstone

    EGGstone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Tak pisze DVD+R DL pod ikonką RW.
    Więc mogę nagrać płytkę?
     
  6. EGGstone

    EGGstone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Cel tematu zrealizowany.
    Proszę o usunięcie.
     
  7. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie odkryłem, że mój multimaster też może . "zastosujesz się do zaleceń przy nagrywaniu. Zaktualizujesz FirmWare ,powyłączasz programy zresetujesz kompa przed nagrywaniem to powinno się nagrać. Nie wiem bo nie mogę znaleźć parametrów tej nagrywary." nie rozumiem?
     
  8. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czego nie rozumiesz ? Jak nagrywać ? Zapewne chodzi o poradnik nagrywania :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum