1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ATAPI iHAP122

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomiko666, Marzec 18, 2012.

  1. tomiko666

    tomiko666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy mając tą nagrywarke,nagram gre 1:1?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, bo LT MAX wyszło tylko do iHAS'a x24B.
     
  5. tomiko666

    tomiko666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak nagrac gre z xdg3 zeby smiagało ,przetrzepałem forum -czacha mi dymi! mam lt2.0 i cichą aktualizacje
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. tomiko666

    tomiko666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam sporo mnie mnie było i mam nastepujące pytanie ,co zrobic zeby poszły mi nowe gry po tej cichej aktualce -mam jak wspomniałem lt2,0? czy wystarczy zakup ihasa z rewija b? dzieki za pdp :distracted:
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. tomiko666

    tomiko666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    krew mnie zaleje ,dograłem TU na pen a chodzi mi dokładnie o ace combat assault horizon i dalej lipa!Moze wgranie LT3.0 i zakup ihasa-b pomoże?
     
  11. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    kupno oryginału pomoże, ja sie przerzuciłem bo mam dość *****nia się z tym calym bajzlem
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki komunikat? Jeśli "Płyta jest nieobsługiwana", to wgranie LT 3.0 na pewno pomoże. Gra instaluje się na dysku?
     
  13. tomiko666

    tomiko666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nieobsługiwana wyskakuje,a przy wgrani wyskakuje bład:disgust:
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a (w "Input" wybierasz "Burned DVD") i sprawdź, czy "Topologia" została cofnięta. Media ID się zgadzają?
     
Wczytywanie...

Poleć forum