1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aurora 0.2b ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez prostreet, Wrzesień 10, 2014.

  1. prostreet

    prostreet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Czy może ktoś*wie jak to zainstalować*? Męczę*się*z dwie godziny , youtube , google nic nie pomaga :/
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kopiujesz zwyczajnie na dysk i odpalasz. Wlaczasz z fsd l b istawiasz ścieżkę w launch. Ini do pliku default.xex
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie nie możesz katalogu DATA z fsd skasować zrób pod xexmenu albo pod pc.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie pomaga czyli ?? :D
     
  6. prostreet

    prostreet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinno się*chyba odpalać*zamiast FSD przy starcie ? Czy nie ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po zmianie ścieżki z w dashlaunch (do aurory) masz black screen ? czy co ??
     
  8. prostreet

    prostreet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam teraz Fatal Crash i nie mogę uruchomić*Dashlauncha po ustawieniu Aurory

    EDIT:

    Zrobiłem już*na nowo FSD , wróciłem do punktu wyjścia :)
    Mógłbym dostać*małą*instrukcję*w 3 prostych krokach :)

    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Upewnij się czy w dashlaunch'u masz włączone xhttp
     
Wczytywanie...

Poleć forum