1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aurora

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez prostreet, Wrzesień 13, 2014.

  1. prostreet

    prostreet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Przepraszam za zaśmiecanie forum ale nadal mi to nie działa :)
    Proszę*powiedzieć w 3 prostych krokach co zrobić*aby działało :)
    Wrzucony mam folder Aurora na HDD i niby działa , zmieniłem ścieżkę*w Dash'u na Aurora.xex ale i tak zmienia się*samo czynnie ( po restarcie) na Freestyle i po restarcie zawsze uruchamia się*FSD :/
    Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ZmIen ścieżkę na pc. Usun stary z hdd konsoli i dopiero wgraj nowy
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie zapisałeś nowych ustawień w DL, ......... RB, wybór pamieci i X
     
    1 osoba to lubi.
  5. prostreet

    prostreet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz właśnie zapisałem na HDD , tak jak mówisz i to samo , jak wyłączę DL to włącza się*Aurora ale jak wyłączę Xboxa no to on już*startuje z FSD :/

    Zrobione :) Tak jak mówiłeś*:) DZIĘKUJĘ*!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum