1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AutoFix IL 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soruce, Wrzesień 6, 2009.

  1. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam ludziska wlasnie sprawdzilem sobie obraz IL2 programem abgx360 v1.0.1.
    wszystko pieknie tylko auto fix jest na pomaranczowo, teraz pytanie czy jezeli wypale ten obraz ban murowany (bo z gory zakladam ze kazda wstawka sprawdzona abgx360 nie bedzie miala fixa) ? czy moze czekac az sie fix pojawi a jezeli poczekac to jak myslicie kiedy sie moze pojawic?

    wersja sw-il2sbop
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  5. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  6. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  7. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  8. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    czy taki obraz mozna nagrac i grac nie obawiajac sie o bana ma wstepie?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    graj spokonie..... na takicg grach nie banuja :)
     
  10. soruce

    soruce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    dzieki wielkie . kiedys i tak ban bedzie :) wiec ...
     
  11. EloZipero

    EloZipero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Nie, te napisy oznaczaja ze gry nie ma w bazie abgx, ale ogolnie obraz jest dobry :)
     
  13. EloZipero

    EloZipero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzieki !! bardzo mi pomogles to jzu sie biore za nagrywanie
     
  14. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki masz ixtreme i czy paczujesz wave-3
     
  16. truecrime

    truecrime Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Koszalin
    czym ty sprawdzasz misiuGKS obrazy.... nie dziw się że tak jest. Sprawdź obraz abgx360, bo to to jest staaaaaaaaaareeeeee.......... :)
     
  17. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iExtreme 1.5(nie jestem pewien przerabiałem pod koniec zeszłego roku) Jak dotąd nie miałem problemów z nagrywaniem gier. A to już 2 gra z rzędu która nie działa.

    Screen z agbx:
    Zdjęcia – Pokazywarka.pl
     
  18. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spaczuj iso na wave-2 :) Uruchom ppf-o-matic3.exe
     
  19. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie mogę znaleźć plik ppf do wczytania??
     
  20. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest razem z ppf-o-matic3.exe
     
  21. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    thx, wszystko śmiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum