1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AutoFix'y (abgx360)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Lipiec 9, 2009.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Zauwazyliscie ze co sciagnieta NOWOSC przez abgx'a przechodzi autofix'a
    np

    OVERLORD II
    FNR 4
    CALL OF JUAREZ

    wtf ? ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    fixuje aby była 100 bezpieczna :]
     
  4. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    no ba ;p

    teraz często to robi jeśli chodzi o nowości ;p kiedyś tak nie było :D
     
  5. DeSs

    DeSs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    co do fight round 4 , jeeli w obrazie przelecianym abgx'em DMI bylo na zolto , ale abgx spatchowal to pozytywnie to czy moge grac online czy tak jak pisalo w poscie o bledach ze mozna grac ale tylko offline
     
  6. lord_seph

    lord_seph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołączam się do pytania wyżej: ściągnąłem GOW2 allstars i wyskakuje mi DMI na żółto, jak ponownie przeleciałem obraz abgx'em to już wszystko było wporząsiu, o co chodzi?? Można grać online czy wara od multika po sieci?
     
  7. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    Na początku bylo na zolto bo obraz mial bledy i przechodzil autofixa a za 2 razem obraz byl juz prze fixowany dlatego byl na zielono.
     
  8. szakal666

    szakal666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    Dokładnie ja już nie raz tak miałem

    jak ci przeleci to już możesz nagrywać ale mozesz ponownie sprawdzić a i tak już będziesz miał wszystko w kolorze zieleni :p
     
  9. DeSs

    DeSs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tylko pytanie czy mozna grac na live jezeli wszystko jest na zielono ??
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    DeSs - zadaj sobie sam jeszcze raz to pytanie i sam sobie na nie podpowiedz.
     
  11. DeSs

    DeSs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Właśnie zadaje.

    A dlaczego?

    Czytając na forum w poście o błedach związanych z ABGX360:
    Link: http://x360iso.org/poradniki-iso/19483-wytlumacznie-bledow-abgx360.html

    punkt 5: Niepoprawne dmi powinno być automatycznie poprawione przez Abgx360 o ile ten release jest już w bazie programu. Można spokojnie grać w taką wersję ale tylko offline (online jest to błąd wykrywalny przez MS)

    Rozumiem abgx360 naprawił błąd związany z DMI, ale czy rozwiązał automatycznie problem z graniem online?? czy tylko naprawił poprostu uszkodzone tudzież niezweryfikowane DMI??

    Pozdrawiam
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nalezy to czytac ze zrozumieniem :)
    jezeli masz dmi na zolto to w 90 % agbx360 powinien to naprawic.
    jak naprawi i masz wszystko na zielono to masz 1 % szansa na bana (bo w sumie to nikt nie zna metod jakie stosuje/bedzie stosował MS do wykrywania przerobek)
     
  13. mafialoso

    mafialoso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy powiedzcie mi jak przerobic tym programem Fr4 bo ja jakoś nie umiem lub mam obraz walnięty albo program źle skonfigurowany bo wszystk na czerwono jest... prosze was bardzo o pomoc
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. zawsze dawaj screena (z takich opsiów to ciezko co wywnioskowac)
    2. po co chcesz przerobic ??
    3. jaki masz ixtreme itd ???

    jednym słowem wiecej danych
     
  15. Kirlen

    Kirlen Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pewien problem z polska wersja call of juraez od SKAZA, posiadam iXtreme 1.6 lecz mimo tego nie chodzi probowalem naprawic to zarowno mullerem jak i abg 1.01 ale nadal nie dziala po odtworzeniu na konsoli pokazuje sie jedynie biale logo, doradzcie cos

    oto screen po sprawdzeniu z abg

    [​IMG]
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. odnośnie błędu - chcesz warna za głupie pytania ??????
    2. odnośnie nieuruchamiania - daj pełny screnn z abgx360 (tzn górna czesc)
     
  17. Kirlen

    Kirlen Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sry za błędy, zaraz wrzucę screeny z całej operacji

    [​IMG]
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  19. raN1456

    raN1456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no teraz to juz lajtowo leeci :)
     
  20. vipenzo

    vipenzo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a u mnie natomiast przy najnowszym dodatku do GTA wyskakuje takie coś:

    [​IMG]

    Przerobiłem z WAVE 4 na WAVE 3, zgodnie z opisem, pokazało że wszystko ok, chciałem jeszcze raz spr i przepuściłem przez abgx360 i cały czas to mi wyskakuje, tak ma być? Można nagrywać?
     
  21. DIS-MAN

    DIS-MAN Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mi taki err z dość stara gra sprawdzcie ipowiedzcie czy moge nagrac.
    wydae mi sie ze gdzies widziałem to na forum ale dawno wiec napiszcie co i jak mozecie.

    Call.of.Juarez.Bound.in.Blood.PAL.PL.XBOX360-SKAZA

    SKRIN:::::
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum