1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Automatyczne blokowanie się napędu ,problem z przeróbką.WAŻNE !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KorK, Październik 24, 2011.

  1. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,a więc tak jak pisałem w innym swoim wątku pojechałem przerobić swojego X'a Slim z 04.2011r. ,Facet od przeróbki po otworzeniu xboxa i spoglądnięcia na jakieś numery na napędzie ,stwierdził że się da przerobić.Gdy już po odczytaniu klucza FW ,zaczął frezować chip aby chyba ten napęd odblokować ,jednak kilkukrotne próby kończyły się tym samym czyli odblokowanie,reset (chyba,to był jakiś guzik który świecił się na niebiesko) no i samoczynne,automatyczne blokowanie się napędu.Facet stwierdził,że w tej chwili nie jest w stanie tego przerobić i jak zostawię napęd do wieczora to spróbuje coś zaradzić,jednak ja się nie zgodziłem i wróciłem do domu bez gwarancji ani bez przeróbki ,hmhhm czy jest sens jechać do jakiegoś innego "fachowca"? czy jednak dać sobie spokój? Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    skoro fachowiec chciał zotawic konsole do wieczora tzn ze albo sie mial zamiar zapytac na jakims forum co z tym fantem zrobic albo dac do przerobienia komus innemu dlatego radze zmienic "fachowca"
     
  4. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    spoko,a w razie jakby i inny fachowiec nie mógłby nic zrobić ,to można bezpiecznie podłączyć się do neta?
    Tylko to nie był jakiś fachowiec tylko "chałupnik" ale już taki konkretny :D
     
  5. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    No byłem ,dziś przerobić i co? Jest git ,nie umiał tam ten :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum