1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Automatyczne celowanie - Crysis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przewodnik, Kwiecień 7, 2012.

  1. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie.
    Mam pewien problem.
    Kiedyś byłem posiadaczem X360 Elite 120 GB. Miałem GTA IV. Podczas gry mogłem automatycznie celować za pomocą jednego przycisku. Naciskałem przycisk i tylko gałką zmieniałem cel, który ciągle się naprowadzał.

    Obecnie mam Crysis 2 i X360 Slim 250 GB. Podczas gry niestety nie da się automatycznie celować i jest to bardzo uciążliwe, bo zanim nakieruję gałką na wroga to minie dobrych kilka sekund.

    Czy da się to jakoś włączyć?

    Pozdrawiam Was.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może coś więcej?
    Nie da się w ogóle, czy tylko w tej grze?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Z automatycznym celowaniem spotkałem się tylko we wspomnianym gta4. Celujesz normalnie analogami, masz jakąś tam małą pomoc jak zbliżasz celownikiem to gra Ci troche pomoże z wycelowaniem
     
  6. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. MateuszHP

    MateuszHP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W COD:MW3 naciskało się szybko LT i wtedy automatycznie nacelowywał.
     
  8. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    W crysis się nie da... Ale niektóre gry posiadają taką opcje...
     
  9. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    co to by był za FPS gdyby automatycznie broń namierzała wrogów:p dużo graj, a celowanie będzie tak łatwe jak na pc.
     
  10. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za pomoc.
    Już się troszkę przyzwyczaiłem i gra się lepiej.

    A jak jest w Red Dead Redemption?
     
  11. pershing2896

    pershing2896 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W Red Dead Redemption jest ja kw GTA sam celuje :)
     
  12. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozumiem. Dzięki za pomoc.
     

Wczytywanie...

Poleć forum