1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Automatyczne celowanie - Crysis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przewodnik, Kwiecień 7, 2012.

  1. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie.
    Mam pewien problem.
    Kiedyś byłem posiadaczem X360 Elite 120 GB. Miałem GTA IV. Podczas gry mogłem automatycznie celować za pomocą jednego przycisku. Naciskałem przycisk i tylko gałką zmieniałem cel, który ciągle się naprowadzał.

    Obecnie mam Crysis 2 i X360 Slim 250 GB. Podczas gry niestety nie da się automatycznie celować i jest to bardzo uciążliwe, bo zanim nakieruję gałką na wroga to minie dobrych kilka sekund.

    Czy da się to jakoś włączyć?

    Pozdrawiam Was.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może coś więcej?
    Nie da się w ogóle, czy tylko w tej grze?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Z automatycznym celowaniem spotkałem się tylko we wspomnianym gta4. Celujesz normalnie analogami, masz jakąś tam małą pomoc jak zbliżasz celownikiem to gra Ci troche pomoże z wycelowaniem
     
  6. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. MateuszHP

    MateuszHP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W COD:MW3 naciskało się szybko LT i wtedy automatycznie nacelowywał.
     
  8. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    W crysis się nie da... Ale niektóre gry posiadają taką opcje...
     
  9. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    co to by był za FPS gdyby automatycznie broń namierzała wrogów:p dużo graj, a celowanie będzie tak łatwe jak na pc.
     
  10. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za pomoc.
    Już się troszkę przyzwyczaiłem i gra się lepiej.

    A jak jest w Red Dead Redemption?
     
  11. pershing2896

    pershing2896 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W Red Dead Redemption jest ja kw GTA sam celuje :)
     
  12. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozumiem. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum