1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Automatyczne wyłączanie xboxa.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Antymor, Listopad 27, 2014.

  1. Antymor

    Antymor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z moim xboxem, od razu mówię że jestem "świeżakiem" i pewnie większości nie rozumiem, ale mam problem z automatycznym wyłączaniem.
    Otóż, włączam go normalnie, w menu chodzi wszystko git i może być tak cały czas, ale jak już odpalę jakąkolwiek grę, to pochodzi 2-3 minuty i słychać jak wentylatory przyspieszają i chodzą coraz głośniej. Chwile tak pochodzi i konsola się wyłącza i świecą się dwie czerwone lampki. Po czym da się go normalnie włączyć i wyskakuje komunikat z tym że konsola jest projektowana tak aby się wyłączała kiedy się przegrzewa itd. Ogólnie konsola jest stara, przeżyła już jednego RRoD'a i ma wgrane LT 3.0.
    Czego może być to wina?

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Wymień paste termoprzewodzącą na procku i grafice.
     
  4. Antymor

    Antymor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Była wymieniana 5 dni temu.
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jaki kod błędu? Jaka pasta?
     
  6. Antymor

    Antymor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie chodzi o to że nie ma żadnego kodu błędu, a pasta to cooler master, nie wiem jaki dokładnie, ale wiem że ma ważność na dwa lata

    Edit: okazało się, że człowiek który przerabiał mi konsole, jednak nie wymienił mi pasty. Dzisiaj wymieniłem pastę na CPU i GPU, konsola chodzi tak samo, a może nawet i gorzej, bo pochodzi 2-3 minuty w menu i już przyspiesza i się wyłącza. Co w takim razie może być przyczyną? Dodam, że żadnego kodu błędu nie ma, a świecą się dwie czerwone lampki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum