1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Automatyczny update?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Aviox, Czerwiec 4, 2010.

  1. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Czy jak polacze sie z xbox live automatycznie wykona sie aktualizacja ?
    Nie chcialbym sobie spiep**** karnela bo mam akurat 7371 i bede wkrotce przerabial xboxa. Chcialbym se sciagnac pare gier (zdaje sie, ze konto silver ma taka mozliwosc?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    żeby korzystać z live musisz zaktualizować konsole :( wiec odradzam....
    parę dem nikogo nie zbawi .... a korzyści z XBR są olbrzymie :)
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie podłączaj się do xbl bo tylko stracisz szansę na xbr a dema możesz nagrać na płytę i też ci pójdą
     
  5. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Właśnie zauważyłem, ze nawet na tym forum są wrzuty gier :p
    Myslalem, ze tylko z XL da rade je sciagnac :p

    Dzieki za pomoc :p

    edit: A jak sie ma sprawa z update przy wlaczeniu dema ?
    Wyswietla sie okienko czy chcesz zaktualizowac system, tak? Oczywiscie, ze nie moge na to pozwolić?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dema nie aktualizuja konsoli
     
  7. kimek

    kimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja poprzez : pena , plyte , xbl
     
Wczytywanie...

Poleć forum