1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Autoryzacja dysku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Scarloff, Styczeń 23, 2014.

  1. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio nagrałem Dark Souls (l.t 3.0), a następnie instaluje na dysku. Po zainstalowaniu uruchamiam z dysku i napęd zaczyna dziwnie chodzić, a po 5 minutach, wyskakuje, że jest błąd autoryzowania dysku. Wie ktoś o co chodzi?

    Z góry dzięki. :shame:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Czym nagrywałeś i na jakiej płycie? Przepuściłeś przez abxa?
     
  4. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarką lg, nie wiem jaki model i dalej to abgx.
     
  5. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    plyta jest nagrana dobrze tylko ze jest to gra XGD3 ktora trzeba nagrywac IHASem, w innym przypadku nie instaluje sie gry na dysk bo bedzie wywalac bledem autoryzacji, bylo na forum miliony razy
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo odpalać z trickem mp3. Wtedy też nie będzie tego błędu.

    Wysłano z L710........ Tapatalk
     
  8. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta, wszyscy Ihas i ihas a ja używam zwykłej i trick z mp3 i wszysto działa. ;p
    A z tym Dark Souls'em to pierwszy raz tak mam.
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A Dark souls nie ma przypadkiem Civ? Dlatego pewnie jest błąd autoryzacji

    Wysłano z L710........ Tapatalk
     
  11. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ale wiekszosc pisze ze TRZEBA Ihasa! A to nie prawda.Jest kilka gier,ktore po prostu potrzebuja tej nagrywarki. A blad autoryzacji pojawia sie czasem.Koledze wywalilo na NBA14,trik z mp3 nie pomogl (nagral na Maxwelach),ale drugi raz nagral na Verbatimie i smiga.
    W tym wypadku sprawdz czy Twoja gra nie ma CIVa czasem ;) bo mi sie wydaje,ze tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum