1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

autoryzacja dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pave5, Luty 3, 2012.

  1. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, zainstalowałem na dysku MW3 wszystko dobrze się zainstalowało, włączam gre. pogram z 30 sekund i wyświetla się błąd "nie można odczytać płyty, autoryzacja dysku" i konsola się restartuje. co mam zrobić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale przy nba2k12 też jest taki sam problem. da się coś na to poradzić aby grać z dysku ??
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupić iHAS'a i wgrać LT MAX.
     
  6. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale te gry są oryginalne
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń gry XGD3 z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  8. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to znaczy xgd3 ?? bo to jest na prawdę dziwne z oryginałów działają fifa i batman a np mw3,batllefield3,nba2k12,gears of war3 nie da się grać bo po kilku sekundach wywala
     
  9. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sformatowałem dysk, i wszytko pięknie działa! ale co mogło być tego przyczyną ?? i czy to może się powtarzac ??
     
  10. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i się powtarza ;/ sformatuję dysk i wszystkie gierki działają pięknie, tylko że odpalane z płyty. jak zainstaluję na dysku jakąś gierkę to wszystko się wykrzacza po 30 sekundach(każda gierka bez róznicy) ma ktoś pomysł co zrobic ??
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zadzwonić do ms? Jak masz oryginały yo wszystko ma działać:p niech oni się martwią

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może na dysku powstały bad sectory - chociaż komunikat "nie można odczytać płyty, autoryzacja dysku" raczej na to nie wskazuje. Jeśli masz możliwość, to może spróbuj zainstalować gry na jakimś innym nośniku danych. Niekoniecznie innym dysku, bo pewnie musiałbyś go od kogoś pożyczać, ale na pendrive. Ciekawe, czy wtedy też wywalałoby błąd.
     
  13. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    dokladnie zainstaluj gre na pendrive i zobacz czy dalej wywala
    jezlei nie to raczej padl ci dysk
     
  14. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy mogę bez problemu usunąć pamięć podręczną konsoli ?? bez obawy o przeróbkę ??
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  16. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bez dysku wszystko ładnie śmiga, da się jakoś naprawić ten dysk ??
     
  17. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    musisz oddac na gwarancje do MS
    a jeżeli sie juz skonczyła to kup nowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum