1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Autoryzacja płyty XGD3 na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateusz_44, Grudzień 26, 2011.

  1. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    Witam mam pewien problem sflashowalem sobie napęd do wersji lt 3.0 muj dash to 14699 i nagrałem gre xgd3 po spatchowaniu i nagraniu zwykła nagrywarką czyli 97 % nagrane gdy gra chodzi z plyty jest wszystko ok ale gdy jest zainstalowana na hdd to po kulku minutach wywala nie mozna autoryzwoac plyty czy cos w tym stylu i moje pytanie brzmi czy jak wypale ihasem to bede mugl grac z dysku nie obawiajac sie ze bedzie mi to wyskakiwalo prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja mam to samo tyle tylko że mam LT 2.0 i płyty z XGD3 wypalone bez patcha, wiec pewnie coś zle zrobiłeś
     
  4. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    omg dzieciaku, z tego co wiem to nie ma jeszcze lt 3.0
     
  5. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to zle wiesz, dlatego zakecane jest ihas

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    czyli jezeli bede posiadal ihasa problem bedzie rozwiazany
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. krycha81

    krycha81 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Tena sam problem

    Dołączam się do pytania mateusza 44 bo mam identyczny problem a nie chcę zakładać kolejnego tematu. Różnica jest taka że ja nie nagrywam sam tylko nabywam na rynku :) bo jestem laikiem w tych sprawach. Nabyłem wczoraj GoW 3 i CoD MW3 i z płyty chodzą, a jak nagram na HDD to niestety po paru minutach "autoryzacja płyty" Konsole mam zaktualizowaną do LT 3.0 i pewnie z tym najnowszym dashem.
    Czy gość nagrywa na nieodpowiedniej nagrywarce bez iHas"u? Czy może źle paczuje?
    Czy granie z płyty poza denerwującą pracą lasera ma jakiś negatywny wpływ na konsole? Nie zajedzie mi napędu? Może głupie pytanie ale zawsze grałem tylko z HDD stąd moje obawy.
    Płyta pewnie jest XGD3 bo coś tam wspominał. Czy ta płyta jest nagrana 1:1 czy tak jak wspominał mateusz 97% i czy można przez to ukończyć grę a nie że się zatnie pod koniec i lipa?

    Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    Sorki może powielam pytania ale wczoraj po przeczytaniu nie wiem nawet ilu postów na ten temat zgłupiałem jeszcze bardziej i dalej nie wiem o co chodzi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum