1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

autoryzacją płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mkis, Marzec 22, 2012.

  1. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    witam mam taki problem kupiłem ihas 124 wgrałem LT MAX i dale mi wyskakuje autoryzacja płyty nie wiem zalezy to od plyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Spróbuj nagrać na verbatim. Rób wszystko wg poradnika na forum. Musi działać;-)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od ustawienia i wersi img burn
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Lol, musi przepuscic przez abgx przed nagraniem.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    zrobiłem wszystko krok po kroku ja na forum spróbuje na verbatim
     
  7. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no czas najwyzszy bez verbatim to za kazdym razem gdy wypalasz musisz liczyc na szczescie przy wypalaniu bo zawsze moze nie działac
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    nagałem na verbatim i dalej to samo wypala sie bez błedu nagrywa sie na dysk ale jak włanczam gre to po 5 min autoryzacją plyty moze cos nie tak z nagrywarka jak sprawdzic czy cos ????
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w ImgBurn'ie objętość Verbatim'a. Weryfikacja przeszła bezbłędnie? Jaką grę nagrywałeś? Jakie LT i DashBoard?
     
  11. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    weryfikacja przeszła bez błędnie gra darkness 2 lt 3.0 dash 2,0,146990 jak sprawdzić obojętość ???
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż Verbatim'a do iHAS'a. W ImgBurn'ie wejdź, np. w opcję: "Write image file to disc" i po prawej stronie sprawdź "Free Space" płyty.
    Miałeś spoof'a napędu?
    Z jaką prędkością nagrywało?
     
  13. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    nie moge znalez tego 2 nie miałem 2.4 ale leciało 4.0
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie jest problemem szybkość oby się nagrało i czytał x
     
  15. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    a moze flash 3.0 zły plik dałem moze byc cos takiego ????????
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku (opcjonalne) i wyczyść pamięć podręczną konsoli. Sprawdź czy gra działa z płyty.
     
  17. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    gra działa z plyty normanlie tylko jak zgram na dysk to jest problem
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, czy twoje Verbatim'y są z Singapuru.
     
  19. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    a ma jeszcze jedno pytanie przy flash nagrywarki trzeba mieć X360USBPRO czy tylko podłączony do SATA płyty głównej
     
  20. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum