1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Autoryzacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ppg, Luty 12, 2012.

  1. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Chciałem się dowiedzieć czy jest jakikolwiek sposób aby nagrac grę xgd3 pod LT 3.0 (zwykłą nagrywarką) i żeby nie było żadnych problemów z autoryzacją?
    Z góry dziękuję za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie. Na razie gry XGD3 nagrywane zwykłą nagrywarką działają tylko z płyty.
    Uwierz mi, że gdyby był taki sposób to na pewno byłby poradnik na forum :smilet-digitalpoint
     
  4. lizard360

    lizard360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zwykłe nagrywary nagrają ci 97% zawartości obrazu giercy natomiast nagrywając iHAS-em nagrasz 100% obrazu a co za tym idzie znikają jakiekolwiek problemy.
     
  5. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie za odpowiedź. Mam jeszcze jedną sprawę. Wgrałem lt. 2.0 i dalej mam problem z autoryzacją. da się grać z dysku na lt 2.0?
     
  6. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wgrasz lt 2.0 to musisz od nowa nagrywać i nie mieć dasha 14xxxx bo ci lt 2.0 nic nie da i brak cichej
     
Wczytywanie...

Poleć forum