1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Autostart a gra na dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DojoPL, Sierpień 9, 2009.

  1. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam!
    Mam w posiadaniu od dzisiaj dysk twardy.Zainstalowałem sobie jak na razie jedną grę.NFS Undercover.Czy jeśli gra jest zainstalowana na dysku twardy a funkcja autostart (czyli start zaraz po włożeniu płyty) jest włączona to czy w takim wypadku gra zostanie uruchomiona z dysku czy też z płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oczywiście, że z dysku :) :po to była zainstalowana ;)
     
  4. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Dzięki ale wolałem się upewnić.Dzięki wielkie. 8)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz gre na dysku to nawet nie da jej sie odpalic z płyty. ( nie ma takiej opcji)
     
  6. NextBiker

    NextBiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    hehe a po co jak masz ja zainstalowaną to wkładasz płytkę. Powinno z dysku odpalic
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Cicho bądź. Głupoty to na gg pisz znajomym
     
  8. zolid

    zolid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj i nie rob smietnika jeszcze nie mozna grac bez plyty na xsie bez plyty musi byc zawsze w napedzie widac ze jeszcze kilka osob gra na pegazusie
     
Wczytywanie...

Poleć forum