1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Avatar i memorka : /

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cayman, Listopad 17, 2009.

  1. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam... Caly czas mialem stary dashboard (bez awatarow itp wgl ich nie bylo) .... Odpalam Tekkena 6 , wyskakuje mi aktualizacja, ok aktualizuje jest wszystko ok ... Patrze i mi zainstalowalo nowy dashboard to ok ... zaciekawiiony avatarami klikam a tam ' Musisz zaktualizowac zeby tam sie tym bawić ` dobra powiedzialem ze pozniej. Po jakims powrocilem do tekkena i znow aktualizacja, pomyslalem ze to wlasnie na te avatary no to aktualizuje... Dolecialo do konca i wyskakuje komunikat " Wytrzyj plyte sciereczka itp ' ze plyta niby zarysowana a bylo ok... wywalilo mnie do glownego menu ... zakosilo mi miejsce jakies 130~ mb a avatarow nadal brak... na memorce mam wolne 39 mb i zajęte 50 mb . Co zrobić abym miał te AVATARY, proszę o pomoc... jakieś linki itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  4. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nawet jeśli nie podłącze X'a do Live/neta , bo nawet nie mam takiej możliwości?
     
  5. bunker.lp

    bunker.lp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    nie korzystam z tego bo nie jestem podłączony on-line, ale właśnie by w to się bawić musisz być podłączonym do xbox live bo aktualizacja chyba przekierowuje do internetu(tak mi się wydaje) a druga rzecz to nie patchowana gra (to też tylko moje zamysły) bo sam tego nie mam
     
  6. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  8. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli mam ściągnąć to
    Aktualizacja NXE Fall09_8955(najnowsza) FULL z avatarami ??
     
  9. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  10. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale bo ja mam problem... bo ta aktualizacja zezre mi 130 mb a ja mam wolne jedyne 39... Nawet jak usune wszystkie save to bd mial nie wiecej niz 90~ ....
     
  11. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    to usuń tą poprzednią aktualizacje
     
  12. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha , moge zrzucić aktualizacje na psp i wrzucić na xboxa??
     
  14. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum