1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Avatar z Xa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wiesiek, Sierpień 14, 2010.

  1. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej mam probem jak wstawic tego awatara ( foto) z Xa na zdjeciecie jak inni maja (avatar ten z punktami i grami) dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aj szkoda bo ja mam router i nei mam 2 wejsc do inetrnetu tylko 1 ;(
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to nie będziesz miał swojej kraty gracza.
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Co za problem wyciągasz kabel z pieca podłączasz do kloca i wtedy masz router podłączony do kloca i net jest. Ale przed tym zrób sobie tą karte gracza co np. ja mam i dopiero potem podłącz do neta wejdź na XBL na 5 min potem odłącz i z powrotem kabel do kompa i jest sam tak robię.
     
  7. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    każdy router ma jedno wejście do internetu WAN. PC, konsolę czy inne urządzenie podłącza się pod port LAN, zazwyczaj routery posiadają 4 takie porty :)
     
  9. Wiesiek

    Wiesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że jak robię rejestrację na XBL to przy haśle wyskakuje mi Usługa jest niedostępna
     
  10. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    To już problem do innego działu, poszukaj na forum a jak się zarejestrujesz to już wiesz co robić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum