1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Avi być może dostępne offline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Razom, Kwiecień 6, 2010.

  1. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
    Avi być może dostępne offline .
    teraz jak wyszedł dash 2.0.9199.0 zaczołem się w nim bawić i wszedłem i zobaczyłem że all można przenośić z dysku na pena i pomyślałem że jak ma ktoś te kodeki z xbl na dysku pobrane to może je przenieść i jakoś udostępnić :D a potem je znowu przenieść na dysk albo pobrać z xbl . :DD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Niestety ale kodeki nie będą działać. Przed aktualizacją przecież można było zgrać kodeki z dysku/memorki i wgrać je na inny dysk/memorke po przez komputer i nie działały. W tym przypadku będzie to samo. Taka jest moja teoria i jestem na 99,9% pewien, że jest ona słuszna.
     
  4. orfeos

    orfeos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    A ja mam ogromną prośbę, czy posiadacz nowego Dasha może sprawdzić czy kodeki da się skopiować na pena?
    Ja właśnie mam taki problem, że kodeki posiadam na karcie pamięci, zakupiłem dysk i nie mogłem ich za pomocą konsoli przenieść na ten dysk.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie przeniesiesz
     
  6. orfeos

    orfeos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    To rozumiem, że kodeków nie można kopiować na pena?
    A jak jest np z tematami?
    Na starym Dashu też ich nie mogłem skopiować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum