1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Awaria napędu po aktualizacji xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darkrec, Listopad 13, 2011.

  1. darkrec

    darkrec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem. Kolega ma konsole z napędem benq który jest spofowany na liteona . Zrobił aktualizacje z płyty z grą (fifa 12) i napęd dvd przestał działać , migają czerwone diody i jakis błąd (chyba E65). Po odpięciu napędu konsola uruchamia się normalnie. Napęd dvd po podpięciu do PC nie jest wykrywany i nie da się wgrac nowego firmwaru w ciemno. Czy to oznacza że aktualizacja uwaliła napęd na dobre ? Miał ktoś taki przypadek ? Czy pomoże tylko kupno nowego napędu (liteon) , a może jest jeszcze jakiś sposób na uratowanie tego benq ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    wymazać flash na ślepo w jf i wgrac lt 2.0 BEZ SPOOFA. Będą działały wszystkie gry bo jedyna działająca zamiana napędu to benq za liteona.
     
  4. pepesza

    pepesza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja nie ma pojęcia od czego to wszystko zależny, to nie wydaje się śmieszne, bo dla mnie troszkę tak
     
  5. darkrec

    darkrec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba jednak napęd , odszedł na zawsze. Miał ktos też tak po aktualizacji ?
     
  6. Theodoro

    Theodoro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem dokładnie to samo i tekże po aktualce z FIFY 12. Wszystko grało i było cacy, normalnie napęd chodził, zflaschowałem do LT+2.0, pograłem pare dni a potem właśnie dałem tą feralną aktualizacje i trahhhh! Napędowi nagle odje**ło. A ty masz tak że ci wczytuje gry i pisze "przetrzyj płyte itp" czy w ogóle nie czyta płyt jakby były czyste?? Bo u mnie w ogóle napęd nie czyta płyt i jest "Otwórz napęd". Odp.
     
  7. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam ten sam błąd tylko w dodatku jesli podlacze proba do napedu to mi zawiesza komputer... Czy naped umarl na zawsze? mam jeszcze innego takiego samego liteona i tak sie nie dzieje... czy moge go podmienic z tamtym zepsutym... ten sam model i nawet miesiac produkcji ten sam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. adamko92
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    272
  2. wiadro12
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    453
  3. momanx
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    760
  4. zonk31
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1245
  5. Krk360
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    206

Poleć forum