1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Awaria?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zabek1994, Kwiecień 19, 2010.

  1. zabek1994

    zabek1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;]
    Od jakiegoś czasu mam problem z konsole ;/ Czasem gdy włączam konsole zaczynają się świecić 3 czerwone diody, nieraz nie mogę grac w ogóle a nieraz po kilku nie udanych próbach zadziała ;[ O co kaman? coś się spaliło czy co?

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Masz 3RRODA :( ..... Konsola jest dead..... Oddaj na gwarancję
     
  4. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Albo masz źle włożone kable (mało prawdopodobne ale można sprawdzić) albo Twoja konsola powoli kończy swój żywot i niedługo zdechnie kompletnie.

    Jak masz 3 diody to sprawdź kod błędu.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zrob to co zaznaczylem tlustym drukiem i napisz kod bledu.
     
  6. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A jaka to konsola.. JASPER czy FALCON? Jaka data prod.?
     
  7. zabek1994

    zabek1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wychodzi 0001 ;] a konsola Jasper 2008
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    No to zasilacz ci padl, wez kup albo chociaz pozycz jakis inny zasialcz i sprawdz czy problem bedzie.
    Do Jasper'a pasuje kazdy zasilacz od X'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum