1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Awaryjność???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamilCR7, Sierpień 20, 2010.

  1. KamilCR7

    KamilCR7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Siemka.

    Mam btakie pytanie czy xbox elite jest bardzo awaryjny? i co najlepiej zrobic by uniknąć awari?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    To zależy od tego jaką wersje płyty głownej ma.
    Jeżeli Jasper to mało awaryjny jeżeli starsze typu Falcon/zephyr to już bardziej awaryjne.
    Przede wszystkim konsola musi mieć miejsce by oddychać. Musi mieć conajmniej 10 cm za sobą i nad sobą aby mogła swobodnie wymieniać powietrze i chłodzić.
     
  4. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co sądzicie o kablu hdmi nie wiadomej firmy 2M za 55 czy 60 ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    podpowiem, że firma Lindy jest bardzo solidna
     
  6. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Akurat kable hdmi przenoszą obraz cyfrowy więc nie ma znaczenie jaki i za ile. Im tańszy w sumie tym lepiej. Ja dostałem jakieś badziewie do TP tv i jest dobry.
     
  7. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Japierdziele dziekco nie nabijaj postów nieodpowiadajcie w jego tematach on tylko nabija posty. Na forum jest masa takich tematów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum