1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Awatar i aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez flite12, Wrzesień 25, 2009.

  1. flite12

    flite12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanko: właczylem nfs shifta i pokazala mi sie aktualnizacja, jak jej dokonac zeby mi nie zbanowali konosli i gra chodzila. Jeszcze dodam ze awatar zmienil mi sie na kolor czarny i chcialbym zeby znowu byl taki jak przedtem jak tego dokonac? Dziekuje bardzo za wszystke odpowiedzi. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    ja po aktualizacji miałem czarny avatar bo byłem wylogowany ale jak się zalogowałem z powrotem to avatar powrócił
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przez aktualizacje z płyty bana nie dostaniesz.
     
  5. flite12

    flite12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas akutualizacji plyta ma byc w xboxie? i aktualizacja sama sie zrobi? i awata bedzie normalny tak ja wczesniej?
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak powinien być taki jak wcześniej płyta ma być w xboxie podczas aktualizacji i tak aktualizacja zrobi się sama.
     
  7. flite12

    flite12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie chcialem teraz dokonac aktualizacji i wyskoczylo mi cos takiego: "Nie mozna zainstalowac aktualizacji. Plyty nie da sie odczytac" Co to moze znaczyc? dodam ze plyta jest dobrze nagrana bo sprawdzalem programem. A jeszcze jedno zeby zrobic ta aktualizacje to wystarczy podpiac kabel od internetu czy trzeba jeszcze wlaczyc cos w konsoli?
     
Wczytywanie...

Poleć forum