1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Awatary z najnowszego dashboarda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian1389, Styczeń 3, 2011.

  1. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Witam mam problem najpierw ściągnąłem z oficjalnej strony najnowszego dasha.Później okazało się że nie ma w nim awatarów i ściągnąłem wersje z awatarami z forum, i nie mogłem jej zainstalować, muszę czekać na nowego dasha, bo nie mam jak połączyć się z Xlive.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  4. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Niestety z tamtąd, i mam jedno pytanie narazie na laptopie mam połączeni edge przez kartę ExpressCard.I jak połącze Xboxa jak tu przez karte sieciową.:Konfiguracje Xbox Live | Artykuły będe mógł dołączyć do live? Nie licze na jakieś prędkości ale chodzi mi z reguły o tego awatara.
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Powinno zadziałać, nawet nie musisz zakładać konta, powinno od razu po stworzeniu połączenia Xbox Live zażądać aktualizacji i jej wgrania.
     
  6. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Ok wielkie dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum