1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

B.lands 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bankajos, Wrzesień 18, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nagralem b lands 2 na verba zwykla nagrywarka i po czasie pokazuje by przeczyscic plyte.

    Wysyłane z mojego X8i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tez tak mam, to wina zabezpieczen gry lub samej gry pewnie masz wersje od imarsa jakis blad ma po prostu ta gra bo nie tylko ty i ja tak mamy
     
    1 osoba to lubi.
  4. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    U mnie to samo, najczęściej wywala grę w pobliżu save point-a. Nie ma wyjścia trzeba poczekać na inna wersje.
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Prawdopodobnie CIV, mam wersję iMARS nagraną iHasem i LT 3.0 i nie mam żadnych problemów a widzę, że sporo osób ma problemy bez iHasa.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    z mp3 fixem probowaliście? instalacja na dysk powina zalatwić problem. opinie up potwierdzam ihas i z imarsa wszystko śmiga. Binary i gearsy miały coś podobnego ale po instalcji z mp3 fix nie było problemu już.
     
  7. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja mam LT3.0 narywałem zwykłą nagrywarka i co jakiś czas się zawiesza, gdy nagrałem na dysk to po demku początkowym odrazu zawiecha. Nie da się wtedy zagrać wcale.
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    @up. nagraj na verbatima
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    I ihasem

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  10. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Juz działa (gram juz 2h) . a co do ihsa to wole zrobic rgh...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum