1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Baaardzo duży problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vent0s, Marzec 8, 2012.

  1. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Zakupiłem w grudniu xboxa slime i dałem do przeróbki na najnowszą lt 3.0 ,fachowiec powiedział że jest dobrze bo battelfield działa ,który rzekomo jest tylko na 3.0 . Okazała się że musze kupić nagrywarkę iHAS i wgrać LT MAX. Kupiłem ,przerobiłem pomyślnie. Robiąc zgodnie z poradnikiem http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365.html ,najpierw nagrałem grę Assasin's Creed Revelations i działało. Później spróbowałem tym samym sposobem nagrać najnowszego batmana i już w xboxie było napisanie że płyta jest nie obsługiwana ;/ Spróbowałem jeszcze z Saint's Row The Third i znowu ,płyta nie obsługiwana. Moje pytanie co robię źle ? Przecież saint's row the third i najnowszy batman też jest pod lt 3.0 ... PROSZĘ POMOCY NAGRODZĘ "Pomógł" miesięcznie.


    #Dodam że za każdym razem używam tych samych płyt Verbatim 8.5 gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na jakich płytach nagrywałeś te gry?
     
  4. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UP@ Verbatim DVD+R DL 8.5 gb i wtedy jeszcze szybkość 2,4x teraz są tylko 8x
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UP@Tylko jest problem ,ponieważ odpalam program i się nie włącza ,tylko okieńko ,na chwilę chyba cmd i się wyłącza ...
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    ściągnij może nowa wersje albo starszą
     
  8. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobrze ,ale skoro mam lt 3.0 to dlaczego nadal muszę przegrywać pendriv'em ? ...
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    ?? Co musisz przegrywać pendrivem ?
    a przepuszczałeś przez abgx żeby dograło topologydata ?
    Jak chcesz ją wgrać na dysk to musisz wypalić Ihasem, jeśli chcesz grać z płyty może być wypalona zwykłą nagrywarką opcją TrunCate i będzie działać, ale tylko z płyty.
     
  10. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaaa.... Czyli ,trzeba przepuścić przez abgx i coś zaznaczyć żeby tą topologię wbiło ? To by wyjaśniało ,bo chyba tylko z AC tak zrobiłem. Możesz podpowiedzieć co zaznaczyć w abgx ...? Jeżeli wgram na dysk to i tak trzeba włożyć płytkę. :]
     
  11. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nagrywalem gre Batman Arkham City jak wiele innych gier bez zadnego"IHASA"itd itp tylko pod koniec wybierania pliku i przygotowania plyty do nagrania pojawil sie komunikat i byly do wyboru dwie ikonki i wybralem ta druga.Wszystko smiga az milo.Teraz nie pamietam dokladnie bo tak zdazylo mi sie tylko raz,a wiedzialem to od kumpla ktory wczesniej nagrywal gre.Kupilem kompa dokladnie rok temu i nic nie modyfikowalem w nim,zadnej nowej nagrywarki itp itd.Jezeli bys mial jakies pytania do mnie to pisz na priv.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    @vent0s, tak trzeba wkładać płyte, ale gdy nie będzie kopia 1:1 czyli wypalona ihasem to nie będzie działać :)
    W ABGX Ustaw tak:
    http://i56.photobucket.com/albums/g163/Ankoholik/1.jpg
    Następnie wypal płytę i powinno chodzić, jeśli masz LT+3.0, jeśli LT+2.0 to wypalasz bez dogrywania "topologii"
    Jak poprawnie dogra topologie to powinnien wyskoczyć komunikat "Topologydata is curently verificed"
     
  13. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Człowieku naprawdę jak będzie mi śmigać ,to masz miesięczny limit "pomógł" ,tylko jeszcze 1 pytanie ,czy verbatim 8.5 gb dvd+r DL z szybkością 8x jest dobry ?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, te płyty są dobre. Pisałeś do mnie na PW, podałem ci link do poradnika, więc warto byłoby zajrzeć.
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak ale wypalaj z 2.4x prędkością, i płyty obojętnie jakie DL to zawsze +, minusy nie działają na xbox. Z resztą kolega wyżej napisał poradnik jak wypalać gry, nawet ma w sygnaturce link (kliknij na obrazek). :)
    Aha, o co Ci chodzi z tym miesięcznym limitem ??

    @Down
    Następny, "Verbatimy!!"... Obojętnie jakie płyty kupisz na wszystkich jest to samo. Ja np. wypalałem na Platiniumach i wszystko działa, XGD3 też. Tutaj nie chodzi o jakość płyty tylko np. Platinium będzie działał 2 lata a Verbatim troche więcej, ale nie oszukujmy się kto gra w gre bez przerwy przez dwa lata..
     
  16. 33300

    33300 Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Markowe nie byle jakie
     
Wczytywanie...

Poleć forum