1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Backup Dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piasek1906, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    Witam mam pytanie jak i czym zrobić backup dysku 20GB aby działał na 60GB i jak ta kopie wgrać na ten większy dysk??
    dyski oryginalne :) możecie mnie poprowadzic
    potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo pod wieczór dochodzi do wymiany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    rozumiem że chodzi o transmisje danych z dysku 20Gb na dysk 60GB?? ;D Jeśli się nie myle to trzeba mieć specjalny kabelek do tego.
    PS. chyba mozna kupić go na allegro
     
  4. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba tylko za pomocą kabla przez komputer się da
     
  5. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    najlepiej bez żadnych kabli :p tak żeby na kompie zrobić backup starej 20 a potem go wgrać na 60GB
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    To przez Sata w komputerze się nie da??
     
  8. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    ale jakbym dwa dyski pod sata podłączył to nie idzie jakoś tego przenieść bo to bym musiał na dzisiaj mieć wiec allegro odpada :p
     
  10. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mówie ci ja słyszałem tylko o sposobie takim jaki ci podałem. Czyli kabel, aukcje podałem UPP...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum