1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bacup dysku / slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djremix, Maj 14, 2013.

  1. djremix

    djremix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    piła
    Witam mam dysk 250gb i chce zgrać z niego dane na pc żeby później wgrać na 320gb. Jakim programem to zrobić? Wyjełem dysk z x'a i to zwykła sata, rozumiem że nie potrzebuję przejściówek?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Sam profil dcl save na pendrive. Gry se od nowa zainstalujesz z plyt . Szkoda czasu na przenoszenie bo to krotko by nie trwalo raczej.
     
  5. djremix

    djremix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    piła
    ok tylko jakim programem na pc to potraktować?! interesuje mnie przeniesienie kilku pełnych gier ponieważ je akurat kupowałem z kont allegro więc nie mam możliwości ich ponownego pobrania.Profil i normalnie kupione gierki to sciągne z net'a
     
  6. djremix

    djremix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    piła
    A może po prostu uzyc hdclone i sklonować dysk?? przejdzie?
     
  7. djremix

    djremix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    piła
    Teraz to mam problem. Zrobiłem clona i dysku wogóle konsola nie widzi! co zrobić?!
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    pewnie juz sie niewiele da.
     
  9. djremix

    djremix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    piła
    Sam podołałem i rozwiązałem problem. Zatem informacja dla wszystkich. Nie da rady sklonować dysku chyba że są tej samej wielkości. Jeżeli jednak ktoś jak ja namiesza i dysk przestanie być widoczny programem hdhacker wgrywamy firmware odpowiedni do dysku np. hddss320.bin (gdzie liczba wskazuje wielkość hd). Następnie wszystkie dane z dysku kopiujemy na drugi programem xplorer360(ala total commander).
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a wystarczylo programem horizon wszystko skopiowac z dysku na pc i wgrac na nowy, ja tak zrobilem
     
Wczytywanie...

Poleć forum