1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Compant 2 nie wyszukuje meczy.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez cypriannfs, Listopad 5, 2011.

  1. cypriannfs

    cypriannfs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam tam taki problem . kiedy wciskam szybka gra i ustawiam preferencje rozgrywki gra nie znajduje mi meczy. Okolo po 5 sek znika okienko z informacją o wyszukiwaniu a jak probuje dolonczyc sie do kolegi to pisze dolanczanie a potem zmienia sie na szukanie gier i blad polaczenia z ea online . Prosze o pomoc.
    Ps przepraszam za błąd w tytule . Powinno byc Bad Company 2 :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak , drogi kolego. Zakładałem niedawno temat o tym. :)
    Spotyka to b. dużą ilość graczy. Nie wiem na skutek czego , bo teraz cały BF:BC2 pada. Pomaga jedynie wylogowanie w czasie gry. Nie zawsze. Jak nie pójdzie to pozostaje:wypiąć ruter na chwilkę , lub wyłączyć i włączyć konsolę. Ja już podziękowałem za dwójeczkę , rozpoczynam przygodę z trójką.
    Pozdrawiam
     
  4. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też niestety mam z tym problem. Mam zamiar kupić trójkę, ale przed zakupem trójki chciałem wbić resztę multiplayer'owych achievementów w BC2, a tutaj nie idzie wejść do gry.
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    może EA specjalnie to zrobiła żeby zachęcić do kupna BF3 :D
     
  6. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja od wczoraj nie mogę też grać :/ Chyba podziękuje Elektronikom za taką politykę i kupię Modern Warfare 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum