1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2, Aktualizowanie - problemy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kKuba0, Marzec 19, 2010.

  1. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, dzisiaj rano nagrałem sobie Bad Company 2, wkładam płytkę do konsoli i wyskakuje że płyta z różnymi multimediami. ( myślę sobie ze trzeba zaktualizować Dasha ) Po ściągnięciu aktualizacji Xbox nie czyta mi jej ani z PenDriva ani z Płyty, proszę o pomoc co z tym mogę zrobić. Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to nie oda aktualizacji a od tego ze twoj naped nie czyta wave które posiada gra
     
  4. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyta... czyta... używam płytki z Activate.iso
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może obraz gry uszkodzony ? Sprawdzałeś w abgx ? Ewentualnie daj screena z abgx .
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak rozne materialy to walniety obraz albo zle ustawiony layerbreak.
     
  7. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    [​IMG]

    screen z abgx360 - i co mogę zrobić by gra działała?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Obraz jest uszkodzony, ustaw w zakładce autofix na level 3, i puśc skanowanie jeszcze raz a później nagraj :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum