1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - Gry na żądanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MDM, Luty 14, 2011.

  1. MDM

    MDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    kupiłem punkty MS i chciałem za nie kupić Bad Company 2 ale zauważyłem że jest napisane "Gra w trybie wielu graczy: Brak" czy muszę coś dokupić żeby grać multi czy gra ściągnięta za punkty MS nie ma takiej opcji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Musisz miec konto GOLD zeby grac przez neta
     
  4. MDM

    MDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konto gold, tylko że w niektorych grach jest napisane że jest dostępny tryb multi a tutaj tak jak napisałem "brak" i nie jestem pewien jak to jest.
     
  5. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Musi być to jakiś błąd. Gra ma multi bez dokupowania niczego.
    Kupuj
     
  6. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    To jest po prostu wina MS'a i nie są uzupełnione informacje o grze.
     
  7. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja też to zauważyłem, ale od razu wiedziałem że to błąd M$, ich nie pierwszy i nie ostatni
     
  8. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    jeszcze przydalo by sie vipa kupic zeby miec all mapy
     
  9. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    i Vietnama zeby poczuc cos nowego :p co do tego Multi : Brak moze chodzi o to ze nie mozna grac we 2 przy jednej konsoli na split screenie tak jak to jest w serii Call of duty
     
  10. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Oczywiście, że jest multi i to kozackie :D
    Kupuj bez obaw i jak mówią, proponuję do tego Vipa i Vietnam i jest grubo ;]
     
  11. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    vip był prze jakiś czas za darmo
     
  12. MDM

    MDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź, wczoraj kupiłem i właśnie kończy się ściągać. VIPa też od raz wziąłem i jakieś jeszcze dwa dodatki bo akurat 320pkt zostało.
     
  13. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanie, trochę odbiegnę od tematu: czy Battlefield: BC2 ma blokadę regionalną na USA ? Tzn. czy jak kupie na koncie Silver (USA) to będę mógł grac na moim pl koncie ?
     
  14. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    @up
    nie da rady, trzeba najpierw migrowac konto na PL
     
  15. MDM

    MDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up nie rozumiem przecież Vietnam jest za punkty 1200 msp a to co ci się się ściąga- tak to jest vietnam ale nie można w niego grac, no chyba że ktoś to umie obejść
     
  17. MDM

    MDM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A no to przepraszam za wprowadzenie w błąd.
     
  18. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    to przynajmniej edytuj posta
     
  19. kolorap

    kolorap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Owszem ale teraz trzeba zakupić.
    @Topic
    Kupuj spokojnie MS się pomylił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum