1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 multi nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kierownik 2000, Grudzień 4, 2010.

  1. kierownik 2000

    kierownik 2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich . mam taki problem nie mogę grać w Bad Company 2 Pl w multi gdy znajdę gre zaraz mnie wyrzuca do menu gry .mam oryginał (używana) i mam golda .Dziękuje za pomoc !!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tym się nie spotkałem jeszcze. update gry zrobiłeś?
    edit: a konsola nie flashowana przez przypadek?
     
  4. kierownik 2000

    kierownik 2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    a może ten koleś dostał bana jak grał w tą grę i Ci multi nie wchodzi ?!>?
     
  6. kierownik 2000

    kierownik 2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba nie nie wiem ale to nie ma chyba znaczenia
     
  7. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a ściągnąłeś update najnowszy? jakiś komunikat Ci wywala? bo ja nie mogłem nikogo do gry znaleźć zanim nie zrobiłem tego update co był pare dni temu.
     
  8. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiepsko by było gdyby było z banem. Ale bany sa chyba na konsole lub nick a nie na gre. Chociaż... na serial? Byłoby szkoda bo nowe mapy wymiataja! (Vip map pack 7)
     
  9. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Bana jakby dostał to przecież na swoją konsole tamten koleś. Przecież gry na xboxa seriali nie mają ;) A każdy 'kod vip' internetowy jest do konsoli przypisany.

    Podzielam zdanie kolegi wyżej, Heavy Metal miazga.
     
  10. kierownik 2000

    kierownik 2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zostałes wyrzucony z gry !!! (czy jakoś tak) ,znaleźć tez ciężko kogoś .Kilka dni temu ściągałem jakąś aktualizacje (można to jakoś powtórzyć?) Dzisiaj m wyskoczyła nowa jakiś dodatek vienami ściągam go
     
  11. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    sciagnij ten dodatek, ja nie moglem nikogo znalezc zanim go nie pobralem.
     
  12. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    vietnam - to najnowsza aktualka, po niej powinno być ok. Heavy Metal + Harvest (tez spora, tez fajna). Oasis jakoś nie mogę przetrawić mimo że miejscami przypomina stary dobry karkand
    edit: ktoś wie jak tu zapiąć avatar? :p
     
  13. kierownik 2000

    kierownik 2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odp. zaraz spróbuje ściągnąć i zobaczymy czy działa
     
  14. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak, pewnie działa skoro cisza?
     
Wczytywanie...

Poleć forum